Ny hemsida till företaget?

För att göra det enkelt för dig som är intresserad av en ny hemsida har vi tagit fram färdiga paketlösningar. De är framtagna för att förenkla vägen till en ny webbplats. Paketen innehåller de funktioner en modern sida behöver och det våra kunder oftast efterfrågar till sina hemsidor. Varje hemsida designas och byggs från grunden. Våra webbpaket är utformade för att passa både små och stora företag. Jämför de nedan för att se vilket som passar er bäst.

Har du frågor är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vilket paket passar ert företag?

Baspaketet

Vårt baspaket innehåller det som krävs av en modern hemsida, skapad utifrån en enklare design. Detta paket passar mindre företag som inte behöver så mycket information på sin hemsida. Baspaketet lämpar sig bra för till exempel en nystartad hantverksfirma som behöver en enkel hemsida där tjänster och kontaktinformation finns med.

Proffspaketet

Vår bästsäljare. Ett perfekt paket för företag som önskar de funktioner en professionell hemsida kräver. Hemsidan får en tilltalande designen som görs i enighet med er grafiska profil. I proffspaketet får ni precis det våra kunder efterfrågar mest och är det paket de flesta väljer.

Superpaketet

En komplett hemsida med en helt unik design. Här får ni plats med allt innehåll ni kan tänkas behöva få med på er nya hemsida. Ni kan även låta era besökare få innehållet på hemsidan översatt till ett annat språk. Superpaketet passar företag som behöver mycket innehåll på sin hemsida och vill sticka ut lite extra med sin design.

Detta ingår

Bas

Proffs

Super

Wordpress publiceringsverktyg
Design Enkel Professionell Unik
Antal sidor 1-4 st 1-8 st 1-15 st
Obegränsat antal mailadresser
Installation på våra webbhotell
1 månads fri support*
Flytt av befintlig mail
SEO-verktyg
Kontaktformulär
Karta
Nyhetsflöde/blogg
Bildspel
Webbhotell** 0:- 0:- 0:-

* Förutsatt att ni använder vårt webbhotell. ** Gäller 2019.

Läs våra villkor »

Vill du få en gratis offert?

Fyll i kontaktformuläret nedan om du vill att vi kontaktar dig. Vi återkommer vanligtvis redan samma dag.