Vi erbjuder professionella tjänster till er hemsida

Webbfantasten är din helhetsleverantör av hemsidor.

Webbhotell

Serviceavtal

Sökmotoroptimering (SEO)

Digital annonsering

Webbhotell

Vi har vad som krävs

För att en hemsida ska gå att nå på nätet krävs det att den finns på ett webbhotell. En plats där sidan installeras och görs tillgänglig för besökare på internet. Våra webbhotell är stabila och allt ingår i vår lösning. Väljer ni vårt webbhotell till er nya hemsida ingår installationen av hemsidan och vi hjälper er även att skapa de mailadresser ni önskar.

Vi skiljer oss från våra konkurrenter

Vi skiljer inte på våra kunder när det kommer till hosting av hemsidor. Därför får alla våra kunder samma kraftfulla webbhotell där allt ingår. Våra konkurrenter erbjuder ofta flera olika webbhotell, men vi erbjuder alltså enbart det bästa. Det ger ett bättre värde för våra kunder och en högre kvalité på våra tjänster.

Säkerhet med SSL

SSL (Secure Sockets Layer) är en ny standard för säkerhet på nätet som innebär att din webbplats krypteras, detta är särsklillt viktigt om din sida hanterar känslig information som personuppgifter eller kortuppgifter.

SSL tillkännages genom ett lås i webbläsarens sökfält som ett bevis på att sidan är säker. Vissa webbläsare har valt att varna besökare om sidan skulle sakna SSL, vilket kan avskräcka besökare och resultera i förlorade kunder.

Till vårt webbhotell ingår SSL om du har registrerat din domän genom oss.

Detta ingår i vårt webbhotell:

Obegränsat antal mailadresser

Obegränsad datamängd

Fritt lagringsutrymme

Backup dagligen

SSL

Pris

Kontakta oss för en kostnadsfri offert »

Serviceavtal

Underhåll er nya hemsida

När er nya hemsida har pulicerats så är det viktigt att hålla den uppdaterad. Ibland finns varken tiden eller kunskapen som krävs för att sköta en hemsida, därför erbjuder vi ett förmånligt serviceavtal.

Webbfantastens serviceavtal

För att vi ska kunna erbjuda ett serviceavtal för er hemsida förutsätter det att vi har byggt sidan och att ni har den på vårt webbhotell.

I vårt serviceavtal ingår det som våra kunder oftast vill ha hjälp med efter att deras hemsida har lanserats.

Detta ingår i vårt serviceavtal:

Uppdatering av WordPress

Uppdatering av tillägg

Mindre justering av text & bild

Skulle ni behöva ett avtal anpassat efter era behov så lämnar vi gärna en kostnadsfri offert.

Pris

Kontakta oss för en kostnadsfri offert »

Sökmotoroptimering (SEO)

Förbättrad ranking

Sökmotoroptimering, eller SEO (search engine optimization) som det blivit känt som, är en viktig del i en lyckad hemsida. Vi erbjuder sökmotoroptimering av er webbplats för att förbättra hemsidans rankning hos Google och andra moderna sökmotorer som Bing och YouTube.

Stick ut från konkurrenterna

En sökmotoroptimerad hemsida hamnar oftast högre upp hos moderna sökmotorer och innebär att det blir mer troligt att era potentiella kunder klickar in på just er hemsida.

I takt med att er hemsida klättrar uppåt i sökresultaten går samtidigt era konkurrenter istället ner i listan. Er positionen i sökresultatet hos Google kan vara det som avgör. Man vet aldrig vem besökaren är och vilket syfte denna har, kanske är det er nästa kund som nu besöker er hemsida istället för en konkurrent.

En investering

En sökmotoroptimering är en bra investering för alla moderna företag, oavsett vilket mål och syfte man har med sin hemsida. Att synas på Google och andra sökmotorer när era kunder letar efter tjänster ni erbjuder är alltid positivt!

Detta görs vid vår sökmotoroptimering:

Optimering av bilder

Rubriksättning

Val av nyckelord

Förhandsvisningstexter

Förbättring av hemsidans laddningstid

Pris

Kontakta oss för en kostnadsfri offert »

Digital annonsering

Annonsera i digital kanaler

Utifrån era mål och behov tar vi fram en kampanj som är riktad mot just er målgrupp. För de kunder som tycker att kampanjer är för stort skapar vi tillsammans enskilda erbjudanden i form av text och bild. Vi arbetar med Google Ads (f.d. Google AdWords), annonsering på digitala plattformar och givetvis även med kampanjer i sociala medier som Facebook och Instagram.

Vi erbjuder annonsering i följande kanaler:

Facebook

Instagram

Google Ads

Pris

Kontakta oss för en kostnadsfri offert »

Vill du bli kontaktad?

Fyll i kontaktformuläret nedan om du vill att vi kontaktar dig. Vi återkommer vanligtvis redan samma dag.